Pyntepuder på budget

De fineste pyntepuder på budget

Frisk sofaen op for få penge

Pyntepuder er vejen frem, hvis man trænger til nye farver i hjemmet eller bare vil friske det hele lidt op uden at skulle have den store pengepung frem. Men pas alligevel på - for der er gået hipe i pyntepuder. Alle bolighuse har dem og nogen lever godt af kun at designe pyntepuder med alt fra trægrene, til dyr og abstrakte motiver. Så vælg dine nye puder med omhu, for du kan nemt komme til at betale unødigt meget. En helt almindelig pude i standard størrelse kan nemlig nemt koste over 500 kr.

Det er selvfølgelig ikke ualmindeligt, at designerting koster væsentligt mere end ikke-designerting og det er da heller ingen undtagelse for puder. Men måske er det netop her vigtigt at huske på, at det bare er puder. Særligt hvis du er på udkig efter smarte ensfarvede puder i nye hippe farver, så er der måske ingen grund til at betale en herregård for det. For det er jo næppe sådan, at det dyreste puder bliver mindst beskidte.

Køb dine puder i JYSK

Der er helt klart puder, hvor de desværre også ser ret billige ud og hvor det stof, der er anvendt, ikke holder meget mere end 5 minutter. Og så er der blandt andet de nye puder fra JYSK - ja, du læste rigtigt. For JYSK er vågnet op og forhandler nu ikke kun skrækkelige puder i velour.

De forhandler netop nu blandt andet denne smukke pude i en sart puderrosa med lysegrå syninger til kun 199 kr. for to. Stoffet er blødt og dejligt at sidde med og fyldet er både egnet til at stå pænt (som på billedet) eller hvis man vil bruge dem under hovedet i sofaen.

De går endda også rigtigt fint til disse standardpuder i grå fra IKEA.

Selvom man kan få mange gode ting i IKEA, er de fleste af deres puder dog et ret godt eksempel på, at pris og lækkert design ofte følge af. For - nok lige med undtagelse af nogle af deres ensfarvede puder, så finder man bare ikke rigtigt den fede pude i IKEA. Designet er ofte mest til sommerhuset eller en smule 80-agtig på den knap så hippe måde.Sæt billige puder sammen med andre puder

Men som sagt har JYSK fat i noget. Netop nu, forhandler de også disse andre lyserøde puder, hvor man kan få to for 149 kr. Og endnu engang er der i JYSK ingen sammenhæng mellem pris og kvalitet/design. Puder står pænt og holer rigtig godt. Og man kan jo altid vælge at sætte de billige puder sammen med fx en lækker pude fra BY NORD, så ser det hele endnu smartere ud. Meget i stil med de lyserøde puder, har JYSK også disse bløde lysegrå puder, der også nemt kan pynte ekstra meget sammen med de små dyrepuder fra BY NORD.

 Uanset hvilke puder, du vælger, så pynter de nemt sofaen og hele stuen op. Derudover kan de også være med til at frisk børneværelset eller soveværelset gevaldigt. Og særligt ift. børneværelset, så er det jo en fordel, at puderne ikke koster mange penge.

Kommentarer